Waarom een verhoogde systeemvloer aan te raden is

Ons bedrijf heeft een aantal jaar geleden een geheel nieuw datacenter laten aanleggen. Dat betekende dat wij een ruimte in ons pand hebben laten ombouwen tot een ruimte waar wij nu al onze apparatuur hebben gezet. Het was voor ons een hele klus om uit te zoeken waar wij moesten zijn om alle materialen in huis te halen die nodig waren voor deze klus. Wij wilden namelijk de ruimte zo inrichten dat deze in de toekomst eenvoudig met ons bedrijf mee kon groeien. Wij verwachtten namelijk dat wij binnen vijf jaar weer zouden uitbreiden en dan was het belangrijk dat ons datacenter mee kon groeien, of in ieder geval eenvoudig kon worden aangepast. Bovendien hadden wij nog een ander probleem. Wij hebben een aantal jaar geleden een keer grote lekkage gehad in ons pand. Dat zorgde ervoor dat de hele vloer onder water stond. Dat was natuurlijk niet iets wat wij wilden. Vandaar dat wij in ons nieuwe datacenter een verhoogde systeemvloer wilden laten aanleggen omdat wij ons met een verhoogde systeemvloer heel veel leed zouden kunnen besparen. Wij hebben daarom gezocht naar waar wij een goede systeemvloer konden vinden en wij kwamen toen terecht op de site van Systemfloortechnics. Deze site biedt een heel goede verhoogde systeemvloer die aan onze eisen leek te voldoen. Omdat wij graag zeker van onze zaak wilden zijn, hebben wij eerst nog even wat meer informatie ingewonnen over deze systeemvloer en dat is ons heel goed bevallen. Wij kregen namelijk te horen dat deze verhoogde systeemvloer heel geschikt was voor het doel dat wij ermee voor ogen hadden en het was ons daarom ook meteen duidelijk dat wij met dit bedrijf in zee wilden gaan. Wij hebben daarom uitgelegd wat wij van deze verhoogde systeemvloer verwachtten, en wij hebben toen een order geplaatst.

Onze verhoogde systeemvloer is professioneel aangelegd

Als je naar de site van Systemfloortechnics.nl komt surfen, zul je meteen zien dat men hier alles weet van het maken van een verhoogde systeemvloer. Het grote voordeel aan een dergelijke vloer is ten eerste dat je apparatuur niet op de grond staat. Dit zou bij ons al heel veel risico’s kunnen uitsluiten. Vandaar dat wij graag een dergelijke verhoogde systeemvloer wilden hebben. Ten tweede voldeed deze verhoogde systeemvloer ook aan onze eis dat de ruimte mee moest kunnen groeien met onze wensen. Het voordeel van een verhoogde systeemvloer is namelijk dat de onderdelen waaruit deze vloer bestaat, demontabel zijn. Dat betekent dat je eenvoudig een onderdeel los kunt halen of kunt aanpassen. Als je dan bijvoorbeeld andere apparatuur wilt inbouwen, dan zorgt dat nooit voor problemen. Genoeg reden dus om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij hebben een offerte aangevraagd en de uiteindelijke kosten vielen ons heel erg mee. Wij hebben toen opdracht gegeven om deze vloer bij ons te komen aanbrengen en dat hebben zij al op heel korte termijn kunnen doen. Wij zijn daarom erg blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf. Men weet hier van wanten en wij werden voor een heel goede prijs geholpen.

Onze vloer voldoet aan al onze eisen

Mocht u ook een verhoogde systeemvloer willen aanschaffen, dan raad ik u aan om dat via dit bedrijf te doen. Men weet hier als geen ander hoe zij u moeten helpen en bovendien wordt u hier voor een goede prijs geholpen. Kortom:

  • wij hebben hier de perfecte vloer kunnen kopen
  • wij zijn voor een goede prijs geholpen
  • onze vloer kon heel snel aangelegd worden

Meer weten? Kijk even op SystemfloorTechnics.nl.

Reageren is niet mogelijk