Maak je klanten blij door zonnebrillen te bedrukken

Het is als bedrijf altijd belangrijk om bestaande klanten tevreden te houden. Heel veel bedrijven richten zich wat betreft promotie en reclame op de mensen die nog geen klant zijn. Dat is ook logisch, want bestaande klanten heb je al binnen gehaald en deze groep mensen is op de hoogte van de kwaliteit die het bedrijf biedt. Maar het is niet onverstandig om deze groep bestaande klanten af en toe eens goed in de watten te leggen. Je wilt immers dat mensen, zowel oude als nieuwe klanten, een positieve attitude hebben ten opzichte van jou en je bedrijf. Als je naar de kapper gaat en de kapper levert vakwerk, dan ben je tevreden, maar meer ook niet. De kapper heeft immers gedaan wat ze moest doen en je verwacht dan ook niets anders dan vakwerk. Je referentiekader is al opgezet met het oog op het vakwerk dat geleverd moet worden. Een kapper kan dus geen extraatje leveren door iets beter haar best te doen. Maar ze kan wel een kopje koffie aanbieden. Hierdoor voelt de klant zich gewaardeerd en los van het resultaat zal de klant in ieder geval met een positief gevoel naar huis gaan. Je hebt als kapper immers een stukje extra service geleverd. Je hoeft in principe geen kopje koffie aan te bieden, maar als je het wel doet, dan is het dus een subtiel extraatje wat bestaande klanten én nieuwe klanten altijd zullen waarderen. Dus als je je bestaande klanten iets leuks wilt geven, dan kun je in de zomerperiode bijvoorbeeld zonnebrillen bedrukken. Mensen kunnen in de zomer altijd wel een extra zonnebril gebruiken en als mensen nog geen zonnebril hebben, dan is het helemaal fijn als er zonnebrillen worden uitgedeeld. Het punt met zonnebrillen bedrukken is dat je eigenlijk profiteert van drie voordelen. Allereerst kun je zowel bestaande als nieuwe klanten blij maken met de zonnebrillen. De nieuwe klanten zullen dankzij de opdruk meteen ook weten met welk bedrijf ze van doen hebben. Dus naast het feit dat je mensen blij maakt, promoot je ook direct je bedrijf en de bedrijfsnaam. Verder is het natuurlijk zo dat zolang de zonnebrillen gedragen worden, de dragers ook meteen reclame maken. Dus als het mooi weer blijft en men gaat de hort op met de bedrukte zonnebrillen, dan kun je het bereik van je promotiestunt ook nog eens flink uitbreiden. Deze drie voordelen samen maken het natuurlijk zeer aantrekkelijk om zonnebrillen te bedrukken. Maar wat je echt over de streep zal trekken is de prijs, want hieronder lees je waar je heel voordelig zonnebrillen kunt bedrukken.

Goedkoop zonnebrillen bedrukken doe je bij Promoboer

Als je niet teveel geld wilt uitgeven, maar toch je bedrijf en je klanten in het zonnetje wilt zetten, dan kun je bij Promoboer terecht. Hier kun je voor hele lage prijzen uiteenlopende artikelen laten bedrukken. Je kunt er dus ook zonnebrillen bedrukken. Je hebt keuze uit verschillende soorten brillen zoals:

  • Zonnebrillen met bedrukte glazen
  • Eigen vorm zonnebrillen
  • Kinderzonnebrillen
  • Pilotenbrillen

Op de site zie je een compleet overzicht van alle opties en mogelijkheden. Mocht je er niet uitkomen via de site, dan kun je voor vragen over zonnebrillen bedrukken ook altijd even contact opnemen met Promoboer.

Betaal niet teveel en kies gewoon voor Promoboer

Niemand wil teveel betalen en dat is dan ook een van de redenen waarom je er goed aan doet om gewoon te kiezen voor Promoboer. Hier betaal je namelijk nooit teveel en toch ontvang je de beste kwaliteit als je zonnebrillen laat bedrukken.

Reageren is niet mogelijk