Nachtje weg naar Venlo

Maashof

Wilt u een nachtje weg naar een leuke stad maar weet u niet welke stad u moet kiezen? Neem dan eens een kijkje in het karakteristieke centrum van Venlo. Hotel Maashof is gelegen naast het centrum van Venlo en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto, als de fiets en het OV. Met de auto bent u met 10 minuten in het centrum van Venlo, met de fiets bent u een kwartiertje onderweg en als u een goede wandeling wilt maken bent u 50 minuten onderweg naar het centrum van Venlo.

Hotel in het centrum van Venlo

Hotel Maashof ligt op een sfeervolle locatie. De kamers hebben altijd uitzicht op de groen omgeving en de forellenvijvers. Daarnaast kunt u altijd overnachten in één van de luxe kamers. De kamers zijn ingericht in een strakke, moderne stijl en zijn voorzien van gratis WiFi, een tv, een kluisje, een ruim bureau en een badkamer met een ruime inloopdouche. Tijdens uw verblijf bij Hotel Maashof kunt u genieten van een hapje of een drankje. Er wordt gekookt met seizoensgebonden producten, zodat altijd de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden.

De voordelen van hotel Maashof

Bent u benieuwd naar de voordelen van Hotel Maashof? Dat vertellen wij u graag! U kunt gebruik maken van een ruim aanbod van de leukste activiteiten, het hotel is gelegen midden in de natuur, u kunt gratis gebruik maken van de WiFi en u heeft altijd de laagste prijs garantie. En dat is ook hoe de gemiddelde bezoeker erover denkt; Hotel Maashof wordt gemiddeld beoordeeld met een 9. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website!

Wilt u een reservering maken in het hotel in het hotel in Venlo centrum? Dat gaat gemakkelijk en snel op de website. U maakt een keuze uit de beschikbare kamers, u vult uw gegevens in en maakt een keuze voor de aanvullende diensten. Alles juist ingevuld? Dan is uw reservering geplaatst. De prijzen zijn altijd inclusief ontbijt, zodat u ’s ochtends rustig wakker kunt worden en zich geen zorgen hoeft te maken over de eerste maaltijd van de dag.

Reageren is niet mogelijk